Hur kan jag skapa en Java-kod från UML2 Eclipse Plugin?

February 25

Den UML2 plug-in kan du skapa UML och Java-kod som visar UML-diagram. Plug-in skapar automatiskt en UML layout från en guide som leder dig genom processen att skapa en karta över alla dina Java-klasser. Den UML2 plug-in är ett gratis verktyg du ladda ner gratis från Eclipse programvara.

Instruktioner

1 Öppna Eclipse programmet från programmenyn i Windows. Klicka på "Hjälp" menyn och välj "programuppdateringar." En lista med uppdateringar och program display.

2 Klicka på "tillgänglig programvara" -fliken och välj "Ganymede \ modell och modell utveckling" alternativet. I listan över programalternativ, kontrollera "UML2 Extender SDK" och klicka på "Install" för att installera programvaran.

3 Klicka på "Window" menyalternativ och välj "Öppna perspektiv." Klicka på "Övrigt". Kontrollera "Resurs" perspektiv. Perspektiv i Eclipse växla mallen och programmeringsmiljö, så att du kan skapa andra typer av Java-program. I detta fall skapar du en UML projekt.

4 Klicka på "File" i huvudmenyn, klicka på "Nytt" och välj sedan "Project." Klicka på "UML Model" i listan över projekttyper och klicka på "Nästa".

5 Skriv in ett namn för UML modellprojekt och klicka på "Finish." UML-modellen skapas och Java i samband med modellen också skapas. Dubbelklicka på "Model" -ikonen i projektnavigeringspanelen för att se diagrammet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com