Hur man fixar en laptop kabellås

October 25

Hur man fixar en laptop kabellås


En bärbar dator kabellås är ett litet lås, liknande en cykel lås, som tillåter dig att tjudra en bärbar dator på en viss plats. När det är låst, kan datorn inte tas bort från platsen utan att lossa låset från den bärbara datorn. Däremot kan du hitta låset inte alltid fungerar, och när ett problem uppstår låset kan inte riktigt låsa eller låsa upp. Båda frågorna måste lösas innan låset kabeln.

Instruktioner

1 Vrid kombinationslås på sidan av kabeln låsa flera gånger för att uppdatera låset på kabeln. Du måste rensa ut låset innan du använder den, annars kan det stanna på den aktuella kombinationen, som förhindrar att låset från vistas låst.

2 Dubbelkolla din kombination. Om du inte går in i kombinationen korrekt kommer det inte att låsa kabeln. Se också till att antalet är direkt i mitten av kombinationsdisplay. Om ett av numren är något off-center, kommer det inte låsa kabeln.

3 Titta på kabeln för att se till att den är tillräckligt liten för att passa genom låsrem på den bärbara datorn. Den låsrem ligger i hörnet av din bärbara dator. Vissa bärbara kablar och ledningar är ganska stora och kanske inte passar på vissa datorer.

4 Tillämpa vissa WD-40 till låset om den inte är spinning. Om de utsätts för vatten eller fukt, kan låset börja rosta på insidan, vilket gör det svårt att vända. Ett lås som inte kan vända är värdelös. Men när WD-40 används, smörjer det låset, vilket gör att siffrorna för att vända igen.

5 Skär låset med tunga avbitare. Om låset helt enkelt inte kommer att vika eller komma från din dator, kan du hitta ett par tunga fräsar på de flesta byggvaruhus.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com