Hur man fixar en Winlogon.exe programfel

December 9

En Winlogon.exe fel visas oftast när ett virus eller skadlig kod har infekterat Winlogon.exe filen på din dator. Processen Winlogon.exe hanterar användaren logga in på och utloggning information och kontrollerar äktheten av operativsystemet. Om ett virus eller skadliga rörelser eller ändrar den här filen, kommer datorn att uppmana dig med Winlogon.exe felmeddelande varje gång du loggar in. Genom att trycka på "OK" på felmeddelandet, datorn startar kontinuerligt försöker hitta den drabbade filen, tills problemet är löst. Ta bort infektionen och reparera datorns Winlogon.exe fil är det enda sättet att återuppta användningen av datorn.

Instruktioner

Hur man fixar en Winlogon.exe programfel

1 Tryck på "Start" och sedan "Kör". Skriv SFC.EXE / SCANNOW att köra Systemfilsgranskaren. Klicka på "Enter". System File Checker ingår i alla moderna versioner av Windows, t.ex. XP, Vista och Windows 7.

2 Sätt Windows installations-CD om så önskas. System File Checker kommer att påbörja processen att överföra eller byte av saknade filer, på din dator. Starta om datorn när processen är klar.

3 Ange felsäkert läge genom att trycka på "F8" omedelbart efter omstart. Felsäkert läge startar datorn medan endast laddar program och drivrutiner som krävs för att köra operativsystemet.

4 Slå på antivirusprogram och kör en fullständig genomsökning på din dator. Om du inte har en form av virusskydd på din dator, installera ett innan du fortsätter. De flesta Internetleverantörer erbjuder en gratis version av antivirusprogrammet till sina kunder. Om din leverantör inte erbjuder en gratis version, köpa en kopia på din lokala butik eller ladda ner en gratis eller testversion.

5 Starta om datorn normalt. Om dessa åtgärder inte löser Winlogon.exe programfel, reparera systemet från Windows installations-CD (se nästa avsnitt).

Reparera din dator System

6 Sätt Windows installations-CD och starta om datorn.

7 Klicka på "Enter" när du uppmanas att ange Windows-installation.

8 Tryck på "F8" när du uppmanas att acceptera villkoren.

9 Använd tangentbordet för att välja den aktuella versionen av Windows, och tryck "R." Datorn kommer att påbörja processen för att reparera systemet. När processen är klar, kommer datorn starta och tillåter dig att fortsätta normal användning.

Tips

  • Windows kan kräva att användaren vara inloggad som administratör för att kunna utföra Systemfilsgranskaren.
  • Reparera systemet kan skriva registret och orsakar program för att sluta fungera. Använd systemreparations som en sista utväg.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com