Hur man reparerar Ntdll DLL fel

January 17

Hur man reparerar Ntdll DLL fel


Den Ntdll Dynamic Link Library (DLL-fil) gör att Windows att använda systemet hårdvara. Filen är en del av Windows och installeras när operativsystemet är installerat. Ett fel med den här filen kan orsaka att systemet slutar fungera vid slumpmässiga punkter medan du använder den. Problemet orsakas vanligtvis av en hårdvaruanslutning fel eller en Windows-system fel, så kontrollera hårdvaran och mjukvaran vid reparation av Ntdll.dll fel.

Instruktioner

Kontrollera din hårdvara

1 Stäng av strömmen till datorn. Koppla datorn från väggen. Kontrollera att alla kablar är anslutna till baksidan av ärendet ordentligt.

2 Öppna datorns hölje. Ta bort skruvarna eller plast kontakter från baksidan av målet och skjut sidorna av; Detaljerna kommer att variera beroende på ditt specifika fall.

3 Kontrollera att alla kort sitter ordentligt i sina spår på moderkortet. Kontrollera alla kablar se till att de är anslutna till moderkortet och att enheten sitter.

4 Använd en burk med tryckluft för att blåsa bort damm från datorns hölje. Rengör alla elektroniska delar och fläktar tills det inte finns något damm inuti datorlådan.

5 Byt datorns hölje och driva datorn igen. Kontrollera om "Ntdll.dll" fel.

Kontrollera datorns programvara

6 Öppna "Start" -menyn och peka på "datorn". Högerklicka på "Dator" och välj "Egenskaper". Klicka på "Enhetshanteraren" från den vänstra sidan av "Egenskaper" i dialogrutan. Titta igenom listan över installerade hårdvara och klocka för någon som har en gul varningstecken ikon. Leta uppdaterade drivrutiner för eller tagit bort maskinvara med varningsikon.

7 Uppdatera ditt exemplar av Windows till den senaste versionen. Öppna "Start" -menyn och peka på "Alla program." Klicka på "Windows Update" och låta tjänsten för att uppdatera din kopia av Windows till den senaste patchad version.

8 Kontrollera din installationsskiva för Windows att se till att den inte repas om du nyligen installerade operativsystemet. Byt ut skivan och installera om Windows om installationen har förvanskats av en dålig skiva.

9 Hämta en registren rensningen redskap. Fria alternativ inkluderar "Eusing Free Registry Cleaner", "CC Cleaner" eller "Auslogics Registry Cleaner" (se Resurser). Kör registret felsökningsverktyg och reparera eventuella fel som hittas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com