Det bästa sättet att sälja gamla Real Fur Coats

January 21

Det bästa sättet att sälja gamla Real Fur Coats


Du kan sälja en gammal päls till en återförsäljare som köper begagnade rockar, ta den till en sändning butik, gå online för att hitta en köpare eller ta ut en annons i tidningen. Det bästa sättet att sälja en gammal päls är att ge så mycket information som möjligt för köparen. Vilken metod du använder beror på ditt mål. Om du vill sälja snabbt du kommer att välja en annan metod än om du vill ha ett högre pris.

Bedömning vs handsvärde

Bedömningen värdet av en päls representerar värdet på pälsen om du var tvungen att byta ut den. Detta pris utgör inte ett försäljningspris. Som bilar, pälsar sjunka. De kan sjunka så mycket som 18 procent till 25 procent för varje år av äganderätten, enligt webuyusedfurs.com.

Faktorer som avgör detaljhandeln värde

Det aktuella marknadsvärdet på din päls är relaterad till det avskrivna beloppet, liksom tillståndet hos päls och typ av päls. Till exempel, pälsar såsom sobel är värda mer än ljusa mink. Pälsen skall kostar aktuella marknadsvärdet för att sälja. Andra faktorer som avgör marknadsvärdet är om pälsen är tillverkad med en fullständig Völvan, tassar eller svansar. Pälsen kommer att kontrolleras för matte, manschetter och spännen och om pälsen har försämrats.

Fur Coat Köpare

Päls återförsäljare kommer att acceptera din gamla päls som inbyte för ett nytt skikt, men kommer inte att köpa din jacka, enligt furs.com. Vissa återförsäljare kommer att ta gamla pälsar på sändningen. I USA, tre butiker specialiserade på att sälja och köpa begagnade rockar: Henry Cowit Inc., Ritz Furs och Chicago Fur Outlet. De flesta köpare av pälsar kräver ser pälsen innan erbjuda ett pris.

Information köparen vill

Att sälja en gammal päls, rekommenderar furs.com att säljaren vara beredd att ge information om vilken typ av päls. Mörka mink rockar är lättare att sälja. Det är viktigt att kunna ge den allmänna ålder av pälsen, men villkoret av pälsen är kritisk. Du bör kunna försäkra köparen att pälsen har fått professionell vård för att upprätthålla dess tillstånd. Du måste ange storleken på pälsen. Det är lättare att sälja en större storlek än en mindre storlek, enligt furs.com. Slutligen, är stilen på pälsen en faktor. En traditionellt byggd päls är lättare att sälja.

Sätt att sälja en gammal rock

Du kan ofta få ett högre pris för din päls om du säljer den på sändningen och vänta för en konsument att köpa den, enligt furs.com. Men om du behöver pengar snabbt, är sändningen metoden inte det bästa sättet att sälja pälsen. Den tid det tar att sälja pälsen kan ta en månad eller längre. Du kan sälja din jacka privat genom tidningsannonser, Internet auktionssajter eller eFurs "Används Fur Exchange. En säljare kan ofta få mer pengar genom att sälja privat, enligt furs.com.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com