Hur man installerar en NetGear 108 Mbps Wireless PC Card

December 13

Netgear 108 Mbps trådlösa PC-kort är ett trådlöst nätverkskort som utformats speciellt för bärbara datorer. Kortet kan införas eller tas bort till fri CardBus platsen på den bärbara datorn, vilket gör den bärbara datorn för att ansluta till ett trådlöst nätverk inom räckhåll. Som med de flesta hårdvara kringutrustning kräver Netgear kort som du installerar maskinvaruspecifika drivrutiner innan du kan använda kortet på rätt sätt.

Instruktioner

1 Sätt installationsskivan i din bärbara CD-enhet. En automatisk körning dialogrutan visas på skärmen.

2 Klicka på knappen "Installera programvaran." Ett nytt fönster visas där du uppmanas att söka efter uppdateringar till drivrutinen. Om du är ansluten till Internet, klicka på "Sök efter uppdateringar" alternativet. Om du inte är ansluten - eller inte vill söka efter uppdateringar - klicka på den andra knappen.

3 Klicka på "Nästa". Sätt Netgear kortet när du uppmanas. Klicka på "Nästa" igen.

4 Välj ditt land från listan och klicka på "Nästa".

5 Välj "Netgear SmartWizard" knappen och klicka sedan på "Nästa". Din Netgear trådlöst kort är nu installerad. Resten av installationsguiden hjälper dig att välja och ansluta till ett tillgängligt trådlöst nätverk i närheten. Eller avsluta guiden och konfigurera den själv.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com