Installera om WordPad

August 8

Installera om WordPad


WordPad är ett program för Windows operativsystem som används för att redigera och format textfiler. Det är möjligt att ta bort programmet från operativsystemet, och det är ett vanligt misstag folk gör när man gör en grundlig sanering av sin dator. Det är dock möjligt att installera programmet, bör det av misstag tas bort.

Instruktioner

1 Installera om WordPad

Gå till menyn "Start" och öppna eller expandera "Kontrollpanelen." Öppna kontrollpanelen för "Mappalternativ". På fliken "Visa" under "Avancerade inställningar" check "Visa dolda filer och mappar" och avmarkera "Dölj skyddade operativsystemfiler [rekommenderas]." avmarkera också "Dölj filnamnstillägg för kända filtyper."

2 Installera om WordPad


Öppna Windows Explorer från menyn "Start". Det kommer att vara placerad i "Alla program" och kan vara i mappen "Tillbehör".

3 I Windows Explorer, gå till% systemroot% \ inf. Detta är den mapp som heter "inf" som finns i mappen för ditt operativsystem. Till exempel: C: \ WINDOWS \ inf. 4 Installera om WordPad


Leta reda på filen "wordpad.inf." Högerklicka på filen och välj "Install". Du bör nu kunna komma åt WordPad igen.

Tips

  • Du kan kanske uppmanas att sätta in Windows installations CD / DVD, eller vet var I386-mappen ligger på hårddisken. Du kan också bli ombedd att identifiera platsen för mappen \ Servicepack (vanligtvis under Windows-katalogen).

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2018 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com