Hur får man ett datum genom Facebook

February 1

Hur får man ett datum genom Facebook


Facebook är inte bara en plats där du kan träffa gamla vänner och familj, men du kan träffa nya människor också. Liksom online dating webbplatser kan du använda Facebook för att bläddra profiler av människor som har liknande intressen som du. Även om många människor kan vara vänlig, kan vissa människor inte svara med en kall kontakt. Det är viktigt om du planerar att använda Facebook för att träffa din framtida partner, för att använda en profil som visar vem du är i en icke-klibbig och charmiga sätt.

Instruktioner

1 Använd sökfältet för att hitta en person baserat på deras plats eller intressen. Bläddra igenom sökresultaten och välj den profil du gillar bäst. Klicka eller foto namnet för att förhandsgranska profil.

2 Klicka på "Skicka meddelande". Skriv ett meddelande till användaren som förklarar att du hittade hennes profil på Facebook och nämna något ni har gemensamt. Börja med småprat att delta i konversationen. Ställ en fråga så att personen skriver tillbaka.

3 Lägg till personen som en vän efter att utbyta fem eller 10 meddelanden. På denna punkt finns online bekanta, så att du kan be personen att ta en kaffe eller middag. Använd en verksamhet som är offentliga och avslappnad så det är mindre stressande. Var inte påträngande och accepterar svaret personen ger dig. Om hon säger nej, gå vidare till nästa person.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com