Så här uppgraderar till Gratis internet Med Embarq 660-serien

November 4

ZyXEL 660-serien är en router / modem från Century, som fusionerades med Embarq Internettjänst. Om du uppgraderar din höghastighetsanslutning till Internet, kommer Embarq skickar modemet med en självmonteringssats. Ansluta ZyXEL 660-serien följer liknande steg till någon DSL-modem setup. ZyXEL 660-serien är en router och modem i kombination, vilket innebär att du inte behöver två separata enheter. Du kan använda modemet antingen avge en trådlös signal för andra datorer i huset eller "hard-wire" datorn till modemet.

Instruktioner

1 Anslut DSL-filter som medföljer ZyXEL modem i alla tillgängliga telefonitjänster butiker i ditt hem. DSL filtrerar rutter Internet data som kommer in i ditt hem direkt till modemet, vilket säkerställer en tydlig Internet och telefonförbindelse. Filtret ansluts direkt till telefonuttaget. Du kommer fortfarande att kunna ansluta din fasta telefon i filtret.

2 Anslut ZyXEL till ett telefonjack med hjälp av telefonsladden. Anslut Ethernet-kabeln (större än en telefonsladd) på baksidan av modemet märkt "Internet". Anslut den andra änden av Ethernet-kabeln till datorns baksida är tillgänglig Ethernet-port.

3 Anslut modemet till närmaste vägguttaget med nätadaptern sladden. Starta om datorn.

4 Kontrollera din dator har en trådlös adapter genom att gå till "Start", "Kontrollpanelen", "Nätverks- och delningscenter" klickar "Ändra Kortinställningar" ligger på den vänstra panelen. Kontrollera att "Trådlös nätverksanslutning" och "Anslutning till lokalt nätverk" är aktiverat. Högerklicka med musen och välj "Aktivera" om anslutningen är inaktiverad.

5 Öppna din webbläsare och navigera till 192.168.2.1. En nätverksadministration portal öppnas begära ett användarnamn och lösenord. Ange "1234" som lösenord och klicka på "Logga in". Du blir ombedd att ändra standardlösenordet.

6 Klicka på "Wizards Set-up." Routern konfigurerar sig själv och utföra ett test för att kontrollera att den anslutna till Internet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com