Lägga till hög prioritet till e-post

March 9

Om du någonsin har arbetat i en hektisk kontor eller kommuniceras ofta via e-post, vet du att det kan vara lätt att låta din e stapla upp. Det är därför många e-postprogram omfatta möjligheten att markera e-post som en hög prioritet. Du kan antingen markera din egen e-post så att du kan prioritera hur man följa upp, eller du markerar post du skickar till någon annan så att han vet att det är angeläget. Inte alla e-postprogram har denna förmåga, särskilt fri dem, men de flesta professionella som gör.

Instruktioner

Märkning post för att skicka

1 Skriva e-postmeddelandet.

2 Hitta ditt e-postprogram s märkningsmetod, som ofta är ett lätt att hitta knappen och klicka på den. Till exempel kanske du kan markera ett meddelande som "brådskande", "hög prioritet" eller "stor betydelse." Den exakta formuleringen kommer att vara olika beroende på vilket program du använder. Det kan också vara en symbol kan du klicka som ett rött utropstecken. Rött symboliserar vanligtvis hög prioritet medan blått symboliserar låg prioritet.

3 Skicka meddelandet. Om mottagarens e-postprogram stöder ett prioritetssystem, kommer det att dyka upp som "hög prioritet" i sin inkorg, oftast märkta med en symbol som ett utropstecken.

Märkning egen post

4 Öppna meddelandet eller markera det i inkorgen.

5 Hitta ditt e-postprogram för märkningssystemet, som vanligtvis är en lätt att hitta knappen eller menyn, och markera meddelandet på lämpligt sätt. Några nyckelord för att leta efter är "följa upp", "flagga" och "märke". Vissa program har också symboler som du kan klicka som flaggor eller stjärnor. Du kanske också kunna märka meddelanden med olika prioritetsnivåer.

6 Leta upp din högprioriterade meddelandet vid behov antingen markerat i inkorgen med en motsvarande symbol eller i en separat mapp. När du har svarat på e-post eller är klar med det, kan du ta bort hög prioritet märkning


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com