Hur gör jag Backup installerade program och flytta dem till en annan dator?

October 23

Hur gör jag Backup installerade program och flytta dem till en annan dator?


Vi känner alla virus och säkerhetshot så vanliga i de datorer nuförtiden. Även om de flesta datorer förblir säker från dessa faror, många människor fortfarande föredrar att göra backup disk för PC som en försiktighetsåtgärd. På så sätt behöver du inte oroa dig för att förlora viktiga filer och dokument till virus och andra datorproblem.

Instruktioner

1 Köpa en extern hårddisk eller en Zip-enhet för datorn. Du kommer att använda denna enhet för att skapa en säkerhetskopia av alla filer från din befintliga hårddisk.

2 Anslut den externa hårddisken eller Zip-enhet i datorn. Det kommer troligen att bli en USB-enhet som kan anslutas till en av USB 2.0-portar på datorn.

3 Gå till "System Tools" i Windows XP i huvudmenyn på datorn och klicka på "Backup" alternativet. I en minut eller två, "Återställ Auto Wizard" eller "Backup" visas tillsammans med några alternativ. Välj det sista alternativet för att välja dina egna filer. Välj sedan din målenhet. Du kan också säkerhetskopiera till en CD-RW.

4 Gå till Kontrollpanelen i Windows 7, och sedan till System och underhåll och sedan på Säkerhetskopiering och återställning. Antingen ställa in backup om du gör detta för första gången, eller välj "Skapa ny fullständig säkerhetskopiering." Välj destinationsenhet eller DVD för ditt program kopior.

5 Sätt enheten eller DVD som innehåller säkerhetskopierade data till en annan dator och kopiera alla filer i en ny mapp. Döp mappen "Backup". Ange datum i mappnamnet kommer att hjälpa dig att komma ihåg när säkerhetskopieringen gjordes.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com