Hur man gör trådlös signal bättre på en bärbar dator

March 11

Hur man gör trådlös signal bättre på en bärbar dator


Fler och fler människor köper bärbara datorer att ha fördelen av bärbarhet och rörelsefrihet. Internetleverantörer påskynda servrar ständigt och vad som är state of the art hastighet idag är 56K i morgon. Under tiden, vi alla behöver lite råd om hur man kan maximera vår trådlösa signalen för att få maximal nytta av den hastighet vi har idag. Fördelen med att använda en bärbar dator är att du kan flytta runt. Inte ha fastnat i en plats på grund av en dålig trådlös signal.

Instruktioner

1 Flytta din trådlösa centrum för verksamheten, såsom modemet router eller någon annan utrustning du använder för att få Internet i hemmet eller på kontoret. Även dekorera medvetna hittar dagens utrustning tillräckligt attraktiva ses i ett centralt läge i stället för att gömma sig i ett hörn. Det finns också färre sladdar att oroa sig för.

2 Använd en booster eller en antenn. Du kan köpa en billig modell som ansluts till routern. Experiment genom att ställa in antennen i olika riktningar för att få optimal signal. En HGD antenn (hög förstärkning riktad) kommer att öka styrkan och omfattningen av signalen som kommer in i din dator.

3 Montera din router på väggen. Experiment för att se var du får den bästa signalen. Detta kommer också att hjälpa skära ner på något som kan störa din signal.

4 Lägg till extra tillgång eller startpunkter i den byggnad där du vill öka din signal. Om du bor i ett tvåvåningshus, har startpunkter både på övervåningen och ner. Om spendera extra pengar är inte i korten just nu, se om du kan hitta en repeater - dessa får den trådlösa signalen och "upprepa" det, även om en repeater måste ligga inom nätverkets räckvidd. En repeater är prisvärd och kräver ingen extra kabeldragning.

5 Köpa en power-line extender, en relativt ny enhet som sänder den trådlösa signalen via elnätet i stället för via telefonlinjer. Du ansluter ena änden till routern och den andra änden i ett eluttag. Du bör se en märkbar förbättring omedelbart.

Tips

  • Det finns nya enheter utvecklas nästan dagligen, så kontrollera dina favoritbloggar och datorplatser för uppdateringar och nya idéer.
  • Det är olagligt att använda någon annans trådlösa signalen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com