Air borsta Made Easy

February 27

Luft borstning är en målning teknik som använder en luftström att applicera färgen på en yta. Tekniken är användbar på något material som färg kan fastna. Från bilar till arbetsytan till leksaksmodeller, kan du använda en luftborste för att ge en enda färg som täcker en stor yta, att skapa en mångfärgad konstverk utnyttja den tunnaste av målade linjer. Oavsett din ansökan, kan med hjälp av en luftborste resultera i en look som är lika praktisk som någon färg jobb behöver, eller så unikt som din fantasi.

Förberedelse

Förbered din målning yta innan applicering av färgen. Ytan bör rengöras noggrant, med en lätt konsistens till den för färg vidhäftning. Innan du fyller din airbrush med färg, se till att det rengjorts grundligt också. Använd en lösning av två delar ammoniak till åtta delar vatten, sköljning airbrush med klart vatten efter rengöringen.

Välj en färg som är kompatibel med det material du målar. Akvareller och akryler används ofta färgtyper. Använd vattenfärger på sugande underlag, vilket minskar tjockleken på färgen med destillerat vatten för att underlätta tillämpningen. Använd akryler på textilier som dukar, minska dem samt med destillerat vatten. Oljefärger kan appliceras med en airbrush även förtunnas med terpentin eller lacknafta.

applicering

Lackytor med luftborste som hålls parallellt med ytan. Undvik att måla i en vinkel eftersom det tenderar att bilda en granulär titt på kanterna. Om måla ett objekt med tejp maskering ett område som du önskar lämnade omålade, kan en vinklad tillämpning sprayfärg under tejpade kanten.

Håll airbrush sex inches från målningen ytan för de flesta arbete. När man arbetar på detaljer, flytta airbrush närmare. Applicera färgen i tunna skikt, bygga upp rockar som består av flera passager med färgen. Detta undviker skapandet av tjocka klumpar av färg eller områden för att driva färg på vertikala ytor. Håll sprut även över varje passage över en yta. Ha inte bråttom eller stall samtidigt som ett skikt eller du har en ojämn placering av färg. När blanda färger, eller blanda färger på kanterna, spraya lätt på ytan och lämnar massor av vita utrymme i området för de olika färgerna att blanda.

Öva på skrot papper när det är möjligt att utveckla din teknik. Öva skapa en jämn skikt av färg, experimentera med den hastighet med vilken du använder färgen i ett pass över ytan, eller med att blanda färger på överlappande områden. Experimentera med olika ytmaterial också. Ju mer du tränar före målning önskad yta, desto bättre din färg ansökan vara. Rengör alltid airbrush omedelbart efter användning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com