Felsökning en Maxtor Extern hårddisk

February 16

Externa hårddiskar är ett verktyg som används för att arkivera stora mappar, program och filer. Dessa enheter kan vara svårt att felsöka - men, eftersom de flesta användare sparar värdefull information om en extern hårddisk, felsökning enheten är viktigt, eftersom det kan spara huvudvärk (och pengar) för att behöva byta ut enheten.

Instruktioner

1 Kontrollera enhetens ström. Se till att du har hårddisken inkopplad och det är påslagen.

2 Kontrollera att datakabeln är ansluten till datorn och hårddisken. Ibland verkar dessa kablar anslutna, men de är lösa och kontakt görs inte mellan enheten och kabeln. Koppla in kablar i säkert.

3 Kontrollera partitionen i Disk Manager. Klicka på Windows "Start" och välj "Kör". Skriv "compmgmt.msc" i textrutan och klicka på "OK". Detta öppnar Disk Manager. I fönstret, kontrollera den externa enheten. Om partitionen inte visas eller enheten är inte listad, är mer troligt från kablar eller drivrutiner frågan.

4 Installera drivrutiner. Klicka på Windows "Start" och välj "Kör". Skriv devmgmt.msc "för att öppna Enhetshanteraren. Högerklicka på USB-porten och välj" Avinstallera ". Starta om datorn och Windows installerar automatiskt USB-drivrutinerna.

5 Se till att du har den senaste Service Pack. Windows XP har service pack som behövs för stabilitet. Den viktigaste service pack är nummer två. Ladda ner Service Pack 2 på windowsupdate.microsoft.com.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com