Hur uppdatera alla dina bloggar / sociala nätverk på en gång

June 24

Hur uppdatera alla dina bloggar / sociala nätverk på en gång


Sociala nätverk och bloggar verkar vara hur alla ansluter dessa dagar. Men att hålla på toppen av dagliga uppdateringar för flera bloggar och sociala nätverk kan vara ett deltidsarbete i och för sig. Förmågan att uppdatera dem alla på en gång kan spara värdefulla timmar för företag med en online-närvaro, artister, eller bara väl anslutna individen. Läs vidare för att lära sig att börja spara timmar av tid att uppdatera dina bloggar och sociala nätverk.

Instruktioner

1 Hur uppdatera alla dina bloggar / sociala nätverk på en gång

~ Ping.fm ~

Peka din webbläsare till Ping.fm och klicka på Registrera längst upp på webbplatsen. Fyll i registreringsformuläret med din e-post och önskat lösenord och registrera dig.

2 Hur uppdatera alla dina bloggar / sociala nätverk på en gång


~ Lägg Networks ~

Bilden som visas här är där du kommer att anlända efter att registrera dig för ett konto. Hitta alla bloggar och nätverk som du vill uppdatera och lägga till dem i ditt konto.

3 Hur uppdatera alla dina bloggar / sociala nätverk på en gång


~ Ping It! ~

När du har lagt till dina bloggar och sociala nätverk för att ditt konto klicka på länken för att gå till instrumentpanelen. Härifrån kan du uppdatera dem alla med en enda post. Skriv bara det meddelande du vill ha och klicka på Ping det!

4 ~ Mobile Pinging ~

Ping.fm har också alternativ för de riktigt otåliga människor som inte kan vänta med att komma till en dator för att göra en uppdatering - Du kan uppdatera dina bloggar och sociala nätverk med textmeddelanden från din mobiltelefon. Jag har inte någon förstahandserfarenhet med detta men jag har hört stora framgångshistorier från många bloggare.

Tips

  • SocialPoster.com är en annan webbplats som erbjuder en liknande tjänst.
  • Vissa bloggar och sociala nätverk kan ta lite tid för uppdatering visas. Jag har upplevt detta ett par gånger, men jag var bara patienten och det tog slut upp dyka upp senare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com