Så här uppgraderar Outlook 2003 och 2007

June 18

Så här uppgraderar Outlook 2003 och 2007


Det verkar ofta som just när du har bemästrat ett Microsoft Office-program, kommer något nytt med funktioner som tidigare versioner saknar. Uppgradera till den senaste versionen av program är ett sätt att hålla din dator uppdaterad. Eftersom tekniken är i ett konstant tillstånd av förändring, släpper Microsoft Outlook nyare versioner som ett sätt att se till att du får ut det mesta av ditt e-postprogram. Uppdatering Outlook 2003 och 2007 är relativt lätt att göra.

Instruktioner

1 Köp en Microsoft Office eller Microsoft Outlook fristående uppgradering disk. Få produkt som kommer att uppgradera din nuvarande version till nyare version. Till exempel, om du uppgraderar Outlook 2003, bör du köpa Microsoft Outlook 2007 eller bättre uppgradering. Du kan även köpa och ladda ner filen från Microsofts webbplats (se "resurser" nedan). Om du laddar ned den, spara den nedladdade filen till en plats som du lätt kan hitta.

2 Installera uppgraderingen från disken eller nedladdade filen. För en skiva, är allt du behöver göra för in den och installationsguiden börjar. Följ instruktionerna på guiden för att uppgradera Microsoft Outlook. Om du har hämtat det, dubbelklicka på installationsfilen för att starta installationsguiden.

3 Starta om datorn för att ändringarna ska träda i kraft. När datorn har startats, öppna den nyare versionen av Outlook.

Tips

  • Om du har köpt en Microsoft Office uppgradering svit, måste du se till att Outlook är ett av de program som ingår. Home and Student Edition innehåller inte Outlook.
  • Var uppmärksam på förpackningen för att se till att det är en uppdatering version. När man använder den fullständiga versionen, kommer du att ha två instanser av Outlook på din dator; den äldre versionen (2003 eller 2007), och en instans av den nyare versionen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com