Hur man gör ett telefonsamtal via Wi-Fi

July 27

Så länge datorn är ansluten till Wi-Fi och har en mikrofon installerad kan du ringa ett samtal till alla fasta eller mobiltelefon som du vill. Du måste installera en av några olika typer av datorprogram. Du måste också se till att din Wi-Fi-anslutning är stark och säker, eftersom du inte vill att det hoppar rätt i mitten av ett telefonsamtal.

Instruktioner

1 Använd Skype (se Resurser avsnitt). Du måste ladda ner och installera Skype. När båten, du kan använda datorns mikrofon och Wi-Fi-anslutning för att ringa telefonsamtal till valfritt antal du vill. Du kommer att kunna ringa ett samtal till andra Skype-användare gratis, oavsett var de befinner sig i världen. Om du vill ringa en vanlig fast telefon eller mobiltelefon, men du kommer att debiteras. Priser kommer att variera beroende på den plats du ringer.

2 Använd Gizmo5 (se Resurser avsnitt). Ungefär som Skype, måste du ladda ner och installera Gizmo5. När programmet är installerat, men du kan använda Gizmo5 i samband med ett Google Voice-konto för att ringa gratis över en Wi-Fi-anslutning på samma sätt som du skulle göra om du ringer på en vanlig mobiltelefon eller fast telefon.

3 Använd Google Talk (se Resurser avsnitt). Google Talk verktyg kan du ringa direkt från webbläsaren. Du behöver inte ladda ner och installera ett datorprogram eller någon annan typ av programvara. Du behöver dock behöva registrera dig för ett Google-konto för att använda Google Talk. Detta konto är gratis och kommer med en gratis Gmail-adress också.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com