Det finns inget ljud på iTunes Via HDMI

July 22

Det finns inget ljud på iTunes Via HDMI


Dataoperatörer kan titta på videoklipp från sina favoritinspelnings stjärnor och lyssna på musik på sina arbetsstationer, många källor på nätet som iTunes ger 24-timmars underhållning. Men om du ansluter datorn till en högupplöst TV eller bredbildsskärm med hjälp av en HDMI-kabel, det finns en god chans att du inte kommer att höra ljudet på högtalarna.

dator~~POS=TRUNC inställningar

Dator design sätter främst användare i åtanke och inte en publik för bildskärmen. Därför är de flesta datorer dirigera ljudet till antingen högtalare hörlursuttag avsedda att användas av endast operatören. Även om många datorer har nu en HDMI-port, kommer idén från att göra en standardiserad anslutning från alla videokällor till alla ser skärmar. En HDMI-port på en dator oftast bara gör en videoanslutning till monitorn. Tillägg av ljud till HDMI-signalen kräver vanligen uppgradera grafikkortet till en som stöder HDMI-ljud och sedan omdirigera ljudet i det.

Grafikkort Val

Eftersom grafikkort kommer i ett mycket brett spektrum av kvalitet och pris, och eftersom de flesta datoranvändare behöver bara högtalare eller hörlurar, standarddator alternativ oftast bara omfattar en HDMI-grafikkort som inte inkluderar ljud. Om kortet inte har ljudalternativ, har det förmodligen ljudet dirigeras till en analog ljudkortet för att driva externa högtalare eller ett headset. För att se om grafikkortet har stöd för ljud, klicka på "Bildskärmskort" i avsnittet hårdvara enhetshanteraren. Klicka på grafikkortet för att se dess alternativ, som varierar kraftigt med olika modeller.

Lägga till ljud

Om ditt grafikkort stöder ljud, måste du omdirigera ljud från högtalaren eller hörlursuttaget i grafikkortet. Om kortet inte stöder ljud, måste du ersätta den, vilket kan vara en dyr och tidsödande operation. Också det kommer att flytta ljudet från högtalarna och du kommer att behöva omdirigera det tillbaka när du vill använda dem. Om du bara titta iTunes på din HDTV för begränsade tider, kan det vara lättare att kringgå HDMI-anslutning med andra alternativ.

förbi HDMI

När du ser iTunes-video på din HDTV, fortfarande hör du ljudet på datorn. Du kan använda hörlurar som ett alternativ. Eller så kan du få större högtalare med förstärkare som passar i din högtalare. Ett annat alternativ är att använda en USB-adapter för att ansluta ljudet direkt till ljudingångarna på din HDTV med vanliga ljudkablar. Eller, om du har en AV-mottagare, kan du dirigera USB-adaptern produktionen i det och lyssna på iTunes på din high-end högtalarsystem, som kan vara bättre än på din HDTV högtalare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com