Hur man installerar Windows Service Pack 1

August 15

Hur man installerar Windows Service Pack 1


Service Pack 1 är en uppdatering för Windows-operativsystem som innehåller viktiga systemuppdateringar som kommer att fixa buggar, förbättra säkerheten, stödja ny hårdvara och nya standarder och öka den totala effektiviteten och tillförlitligheten. Service Pack 1 har utvecklats under många månader för att säkerställa att alla de nya funktionerna arbetade korrekt och inte förorsakar några fel i systemet. Det finns som en gratis nedladdning, som Microsoft vill att det ska installeras på alla datorer som använder deras operativsystem.

Instruktioner

1 Hämta lämplig Service Pack 1 fil för datorns operativsystem och hårdvara typ från Microsofts Download Center webbplats.

2 Öppna filen som laddas ner till din dator. Klicka på "Kör" för att starta installationsprocessen.

3 Läs riktlinjer och alternativ som presenteras i installationsfönstret och klicka sedan på knappen "Install".

4 Starta om datorn för att Service Pack 1 filer som ska tillämpas.

Tips

  • Var beredd att lämna datorn på och ansluten till Internet under en längre tid, eftersom filen att ladda ner är ganska stor.
  • Kopiera filen till en skiva kan du enkelt installera Service Pack 1 på flera maskiner utan att behöva ladda ner den flera gånger.
  • Om du hämtar fel fil för ditt system, kommer det inte att kunna installera. Det finns en version för x64-system, och en för x86-system.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com