Hur man ansluter en bärbar dator för trådlöst Internet Använd

July 6

Hur man ansluter en bärbar dator för trådlöst Internet Använd


En av de viktigaste egenskaperna hos en bärbar dator är bekvämligheten det ger i fråga om storlek och bärbarhet. Eftersom en bärbar dator är vad folk brukar använda när de reser eller arbetar på en plats utanför kontoret, är det bra att veta hur man ansluter trådlöst till Internet. De flesta bärbara datorer är utrustade med ett trådlöst nätverkskort som gör att datorn kan upptäcka WiFi-nätverk i närheten. Här är en steg-för-steg-guide som hjälper dig att enkelt ansluta din bärbara dator till ett trådlöst nätverk.

Instruktioner

1 Klicka på knappen "Windows" på det nedre vänstra hörnet av skärmen. Välj "Kontrollpanelen" och klicka på "Nätverk och Internet."

2 Välj "Nätverks- och delningscenter." På den vänstra panelen klickar du på "Hantera trådlösa nätverk."

3 Klicka på knappen "Lägg till" och välj "skapa en nätverksprofil manuellt."

4 Ange det trådlösa nätverksnamnet (SSID) och lösenord. Klicka på "Nästa". Det trådlösa nätverket är nu sparas på datorn som en nätverksanslutning.

5 Klicka på "Anslut till" och välj det trådlösa nätverket du just sparade på datorn. Klicka på "Anslut". Datorn kommer automatiskt att logga in på ditt valda nätverk med hjälp av lösenord och information som din tillhandahålls.

Tips

  • Om du går med ett allmänt trådlöst nätverk, finns det oftast inget lösenord från början krävs. Välj bara nätverket för att logga in. När du öppnar din webbläsare, måste du antingen köpa det trådlösa nätverket tid, eller logga in med ditt användarnamn och lösenord för att ansluta till Internet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com