Hur man kan stoppa säkerhetsvarningar från Antimalware Doctor

May 12

Ta bort Antimalware Doctor från ditt system kan du bli av med de ständiga varningsmeddelanden programmet genererar. Antimalware Doctor, även känd som FakeYak, är ett falskt program som maskeras som en legitim antivirus ansökan. Det genererar sedan säkerhets hot varningar med jämna mellanrum som starkt tyder på att du kan köpa ett särskilt program för att ta bort dessa hot från datorn. Det är värt att notera att, enligt Microsoft Corporation, de varningsmeddelanden listan säkerhetshot som faktiskt inte finns på din dator. Du kan ta bort Antimalware Doctor från datorn med hjälp av Windows anti-malware verktyg, Windows Defender.

Instruktioner

1 Öppna Start-menyn och skriv "Windows Defender" i rutan längst ned på menyn. Tryck sedan på "Enter" på tangentbordet för att starta programmet.

2 Klicka på "Scan". Du kan finna att menyn högst upp i fönstret. Välj sedan "Scan nu" för att starta en genomsökning av dina hårddiskar.

3 Klicka på "Ta bort alla" när programmet är klart att analysera dina hårddiskar. Windows Defender kommer nu att ta bort Antimalware Doctor från ditt system.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com