Programvara för HP Laserjet 1020

May 4

Programvara för HP Laserjet 1020


HP LaserJet kan skriva ut 15 brev stora sidor i en minut, med den första sidan som skrivs ut i så lite som 10 sekunder. Det kommer inte ut något om du inte installera rätt drivrutin på datorn. HP har slutat produktion av denna modell, men nödvändig programvara är fortfarande lätt att få tag på.

Olika typer av programvara

HP erbjuder två grundläggande typer av programvara för LaserJet 1020: drivrutiner och programvara. De flesta operativsystem kan använda båda typerna. Verktyget programvara är en valfri bekvämlighet, men du behöver drivrutinen för att använda HP LaserJet 1020.

Programvaran använder

Drivrutinen installerar filer på din hårddisk som gör att datorn kan kommunicera med och skicka information till skrivaren. Utan rätt drivrutin LaserJet 1020 kommer antingen inte ut på rätt sätt eller inte skriva ut något alls. HP har förare som är specifika för var och en av sina skrivare, så det är viktigt att du ladda den rätta. Verktyget programvara hjälper diagnostisera och felsöka utskriftsproblem. Det är inte nödvändigt, men är ofta användbart.

Operativsystem som stöds

HP stöder direkt vissa operativsystem för LaserJet 1020. Microsofts operativsystem från Windows 2000 till Windows 7, erbjuder föraren och programvara. Microsoft Windows Server 2003, Windows ME, Windows 98 och Linux har alla tillgång till drivrutinen. För att säkerställa din skrivare fungerar, att du vet ditt operativsystem detaljerna innan du installerar programvaran.

Erhålla Programvaran

HP ger oftast en CD med alla nya skrivare, som innehåller de rätta drivrutinerna och ytterligare programvara som är tillgänglig. Om du inte har fått en CD eller har tappat bort den, kan du hämta den programvara som behövs från HP supportwebbplats. Ange LaserJet 1020 som produktnamn och välj sedan ditt operativsystem från rullgardinsmenyn. Microsoft Windows-operativsystem och Windows Update kontinuerligt lägga till nya skrivardrivrutiner till sina val, och om den är tillgänglig på din maskin, kan du installera en drivrutin direkt från din hårdvara installation.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com