Hur man tar bort Silicon Window Drevning

May 28

Den utmanande delen att ta bort silikon täta från ett fönster har att göra med silikon själv. Enligt Lowes.com håller silikon täta upp bättre än latex täta i solljus, fyller luckor mycket bra och tenderar att pågå längre än andra typer av täta. Silikon täta har också en uttalad lukt när den är installerad, och det kan inte målas. Det finns inga rengöringslösningar eller speciella verktyg som du kan använda för att ta bort silikon täta; det tar bara tålamod och en stor insats.

Instruktioner

1 Sätt på skyddsarbetshandskar och använda verktyget kniv för att skära in mellan täta och ramen för att få täta bort från ramen. Ta denna process mycket långsamt, eftersom du inte vill att skada glaset i ramen eller fönsterkarmen själv. Gå några inches i taget samtidigt minska, och göra flera passager med skalpell i problemområden.

2 Använd spackel för att starta försiktigt separera silikon täta från fönstret och ramen. Använda subtila gungrörelser däremellan caulk och ramen. Skrapa inte över ramen, som du kommer att skada glaset.

3 Gå tillbaka över området med spackel för att avlägsna eventuellt överskott av bitar av täta.

4 Rengör de områden där det fanns täta med lacknafta och en svamp för att avlägsna filmen kvar av silikon täta. Lacknafta kan skada vissa typer av färg, så vara mycket exakt där man använder lacknafta och hur mycket du använder. Använd så lite lacknafta som möjligt för att få jobbet gjort.

5 Använd en stålborste för att försiktigt torka bort alla rester av täta och filmen kvar av täta också. Handduk-torka trä och glas när du är klar.

Tips

  • Detta projekt kommer att ta ett tag, så ha tålamod och använda mycket avsiktliga rörelser för att försöka rädda fönsterglaset och frame.If du stöter på motstånd när du använder skalpell, inte lägga extra tryck för att försöka slå kniven genom täta. Skär bort på täta från båda sidor tills du kan komma igenom.
  • Undvik att få lacknafta i ögon eller mun, och inte dricka sprit.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com