Hur man använder en 2Wire Gateway på Shaw Höghastighetsinternet

February 27

Gateways är vanliga hem nätverksenheter som används av många höghastighetståg Internetleverantörer. Kort sagt, gateways för att vidarebefordra "paket" av Internet data från ett nätverk till ett annat. En trådlös gateway som 2Wire, till exempel, kan vidarebefordra paket från ett trådlöst nätverk till ett trådbundet nätverk beroende på hur den är konfigurerad. En praktisk funktion för nätverkshårdvara som 2wire gateway är att de lätt kan användas med många olika Internetleverantörer, så om du avslutar ditt kontrakt med en leverantör och byta till en annan, kan du undvika att behöva kasta och installera ny utrustning och enkelt fortsätta att använda samma utrustning med din nya leverantör. Du kan ansluta en 2Wire gateway för användning med Shaw High Speed ​​Internet.

Instruktioner

1 Anslut telefonkabeln från DSL-installerade telefonjacket till DSL-porten på toppen av gatewayens baksida.

2 Ethernetkabel från gateway Ethernet-port till datorns Ethernet-port. Även om 2wire gateway är trådlöst utrustade, måste du tillfälligt ansluta direkt porten till datorn för att konfigurera den för Shaw tjänsten.

3 Anslut strömkabeln från porten AC-uttag till en elektrisk källa. Porten kommer nu att vara dess startprocessen och du kommer att se indikatorlampor börjar lysa.

4 Sätt i installations-cd som medföljde 2wire gateway och det kommer att gå igenom konfigurationsprocessen. Längs vägen, kommer inställningsskärmarna ställa specifika frågor om din Shaw service. Det är viktigt att du väljer rätt alternativ på denna inställning för att säkerställa att din gateway kommer att fungera med din Shaw tjänsten.

Tips

  • Om du har några frågor om vad anslutningsinställningar ska använda kontaktar Shaw teknisk support på 1-888-472-2222 och få dem att gå igenom konfigurationsprocessen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com