Bildredigerings Games

July 8

Bildredigerings Games


Redigera bilder kan vara en bra grund för ett antal spel, som kan ha bonus att hjälpa dig att förbättra dina kunskaper och arbetseffektivitet. Dessa spel är också ett bra sätt att upptäcka nya funktioner inom bildredigeringsprogram som senare kan användas för mer praktiska ändamål, och göra det möjligt för spelare att utforska programvaran mer fullständigt för att bli bättre vana vid det.

Mest realistiska Alien

I det här spelet är varje "spelare" med tanke på samma virtuella fotografi av en person som tittar rakt in i kameran. Spelarna tävlar genom att försöka ändra bilden så att den ser ut att vara den mest "realistiska" ser främmande; till exempel, genom att göra personens hud en glödande grön färg.

ändra känslor

Detta lättsam spel innebär spelare digitalt förändra ansikten ett fotografi undersåtar att göra dem verkar vara att uttrycka olika känslor. Till exempel kan spelarna ta ett fotografi av en födelsedagsfest och omvandla gästernas uttryck från gärna olycklig, med syfte att skapa en rolig fotografi som ser mer realistiskt än andra spelare.

Hitta skillnaden

Detta spel innebär spelare förändrar ett fotografi för att ta bort vissa objekt från att vara synlig, och sedan be en annan spelare att jämföra de två bilder (originalet och den förändrade) för att "se skillnaden." Detta spel är inte nödvändigtvis en vinnare; istället kan användas som en workshop om att extrahera oönskade föremål från bilder.

kombinera Faces

Ett annat spel innebär att kombinera två olika fotografier av ansikten i ett nytt ansikte. Detta görs genom att digitalt välja olika element från varje ansikte och anpassa dem för att skapa den mest realistiska mix. Spelet kan antingen ha ett specifikt mål (det vill säga att den mest realistiska kombination) eller kan användas som ett roligt sätt att visa de olika verktyg som finns inom bildredigeringsprogram.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com