Hur man gör Spam Gå till en separat mapp i Thunderbird

September 19

Oönskade skräppost är en realitet för alla som drar nytta av e-post för arbete eller personlig korrespondens. För att hjälpa dig filtrera bort meddelanden som du inte vill ha eller behöver, inkluderar Mozilla Thunderbird e-postklient alternativ för att automatiskt skicka skräppost till en separat mapp. Oavsett om du vill undvika pengar bedrägerier, reklam, kränkande pornografiska meddelanden eller någon annan typ av skräp, Thunderbird låter dig stoppa dem innan de träffar din inkorg.

Instruktioner

1 Öppna Mozilla Thunderbird programvara och öppna menyn "Verktyg" längst upp på skärmen, placerad till vänster i menyn "Hjälp". Rulla ner genom rullgardinsmenyn som visas och klicka på "Kontoinställningar".

2 Klicka på pilen bredvid "Lokala mappar" rubrik på den vänstra sidan av skärmen för att expandera rubriken och ta fram en lista över nya alternativ. Klicka på alternativet märkt "Junk inställningar."

3 Markera kryssrutan till höger i fönstret märkt "Flytta skräppost till." Klicka på knappen märkt "Junk mapp på Lokala mappar" om du vill att alla skräppostmeddelanden att gå till standard mappen Skräppost.

4 Klicka på "Övrigt" knappen om du vill ha en annan än standard mappen Skräppost mappen. Öppna rullgardins mapp till höger om "Övrigt" knappen och välj viss mapp du vill använda för att hålla skräppost. Klicka på "OK" för att spara ändringen och stänga fönstret.

Tips

  • Standard skräp mappen ligger i listan över lokala mappar på vänstra sidan av huvudThunderskärmen.
  • Om du vill göra en ny mapp speciellt för att hålla spam, högerklicka på "Lokala mappar" rubrik på det övre vänstra hörnet av huvudThunderskärmen. Klicka på "Ny mapp" och skriv det namn du vill använda för mappen i textrutan. Klicka på "Skapa mapp" -knappen för att göra mappen.
  • För att förhindra att legitim e-post från att filtreras ut som spam, navigera till "Junk Settings" fönstret och leta reda på rubriken till höger på skärmen märkt "inte markera som skräppost om sändnings befinner sig i." Klicka på kryssrutorna under rubriken för adresser som inte ska märkas som spam, såsom "personliga adressboken", "Kontakter" eller "Insamlade adresser."

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com