Komma åt nätverksresurser på en dator med en PS3

April 29

Om du delar innehåll som video, musik eller bildfiler över ditt hemmanätverk, kan du komma åt den delade innehåll via Sony PlayStation 3 eller PS3. Detta gör det möjligt att titta på någon videoklipp eller lyssna på någon låt på din TV i motsats till på datorskärmen. Allt detta innehåll är tillgängligt på din PS3 via konsolens huvudmeny, som kallas XMB-menyn i officiella dokument.

Instruktioner

1 Tryck på "PlayStation" -logotypen knappen på din PS3-handkontrollen för att slå på konsolen. Du kommer att se PS3 lastning skärmen, följt av ditt XMB-menyn.

2 Markera "Bilder" -ikonen. Under denna ikon blir mappar som innehåller alla bilder som du delar mellan PS3 och PC. Markera en bild eller namnet på en mapp som innehåller bilder för att få tillgång till dem.

3 Markera "Music" -ikonen. Under denna ikon blir mappar som innehåller alla musikfiler som du delar mellan PS3 och PC. Markera en låt eller namnet på en mapp som innehåller låtar att spela dem.

4 Markera "Video" ikonen. Under denna ikon blir mappar som innehåller alla de videofiler som du delar mellan PS3 och PC. Markera en video eller namnet på en mapp som innehåller filmer att spela dem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com