Så här konfigurerar du faxtjänsten i Windows XP Pro

February 17

Så här konfigurerar du faxtjänsten i Windows XP Pro


Windows XP Pro har en inbyggd fax för användare som är tillgänglig om rätt komponenter och konfigurationer är etablerade på maskinen. För att kunna använda den fax, måste en fax eller fax-kompatibel skrivare anslutas till datorn och vara i funktionsdugligt skick. När fax har aktiverats måste rätt inställningar fastställas för att säkerställa att faxen fungerar.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" knappen längst ned på skärmen och välj "Kör" från menyn. Ange "appwiz.cpl" i dialogrutan som visas på skärmen.

2 Välj "Lägg till / ta bort komponenter" box från menyn och välj "Fax tjänster" från de tillgängliga alternativen. Klicka på "Nästa" för att starta processen att lägga den nödvändiga programvaran. Klicka på "Avsluta" när processen har slutförts.

3 Klicka på "Start" knappen längst ner på skärmen, välj "Alla program" och klicka på "Tillbehör" fliken från den efterföljande menyn. Välj "Communications" från nästa meny, klicka på "Fax" och välj "Faxkonsolen." Om du tillfrågas, skriv in riktnumret för faxnumret som du kommer att använda en bärare kod, det nummer som först måste slås för att ringa ut från maskinen och telefonsystemet som används (antingen Ton eller Puls samtal).

4 Välj faxenhet som du kommer att använda från nästa fönster och klicka på "Aktivera Skicka" -knappen i dialogrutan. Klicka på "Nästa" för att slutföra konfigurationen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com