Komma åt Open WebCams Online

February 7

Lär dig använda videokameror runt om i världen via Internet.

Instruktioner

1 Öppna ett nytt webbläsare (Internet Explorer) och skriv www.google.com i adressfältet. Detta tar dig till Googles startsida.

2 När hemsidan har laddats anger "inurl: /view.index.shtml" i Googles sökmotor. Klicka på Sök och vänta på resultatet visas.

3 När resultaten har dykt upp, kommer det att finnas en lista med länkar som visas. De flesta av dem kommer att se ut IP-adresser, var och en av dessa IP: s olika videokameror som har lämnats öppen. Det kommer bokstavligen tusentals av dem att välja mellan så har roligt att klicka dig vidare dem. Om du vill behålla en del av de platser som du hittar för senare visning, bokmärke dem i din webbläsare. När du kommer tillbaka senare kan du enkelt söka upp dem på fliken favoriter.

4 Om du tar dig tid att titta runt och besöka kamera länkar, kan du snubblar på några mycket ovanliga sådana som kan visa någon som har glömt att stänga sin kameran i sitt rum. De är alltid roligt, eftersom de inte vet att de bevakas. Om du råkar ha läst min artikel om "Spela in ditt datorskärmen skärm" du kan fånga alla filmen du hittar på nätet enkelt och lätt.

Tips

  • Kom ihåg koden för att komma in är inurl: /view.index.shtml Du kan kopiera och klistra in härifrån
  • Glöm inte att använda Screen Fånga Software att spela in dina resultat.
  • Så roligt som det är, är det beroendeframkallande, så att inte tillbringa hela dagen tittar åtelkamera.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com