Hur Dela EPS ikoner

April 30

Med alfabetet soppa du hittar när det gäller bildtillägg, är det svårt att föreställa sig varför man väljer en över den andra skulle vara bäst. Lyckligtvis riktlinjer finns för att hjälpa dig. För ikoner, är en EPS förlängning, som erbjuder ASCII färg, inte komprimera och har en enda bild i varje fil, ett perfekt alternativ. När du har skapat dina ikoner i EPS form dela dem så att andra kan efterlikna skrivbordet utseende eller har liknande inredda tabletter.

Instruktioner

1 Komplett design på ikonen EPS och spara den genom att klicka på "Arkiv" -menyn eller flik alternativ på grafikprogram, välja "Format" eller "Spara som" och klicka på "EPS." Gör eventuella ändringar filnamnet och spara destinationen och klicka på "Spara".

2 Öppna ett e-postklient, adressera meddelandet och klicka på "Anslut" eller "Bilagor". Bläddra till ikonen EPS och dubbelklicka på den för att lägga till det i meddelandet. Upprepa om det finns flera EPS ikoner för att dela. Tänk på att ju större EPS-filen, desto längre tid tar det att fästa. Klicka på "Skicka" för att dela ikonerna via e-post.

3 Skapa en mapp på en delad nätverks kallas "EPS" ikoner. Spara en kopia av varje EPS ikonen till mappen genom att klicka på "File" och "Spara som" i det grafiska programmet eller öppna en Explorer-fönster och dra en kopia av varje i mappen. Alert dela mottagare som ikonerna är redo att delas.

4 Post kopior av EPS ikoner på en FTP-plats eller buntas i ett nedladdningsbart paket som en ZIP-fil från din webbplats. Var medveten om att vissa människors antivirusprogram program kan hindra dem från att komma åt dina nedladdningar, särskilt om de är av en tung volym.

5 Spara EPS ikoner på en flash eller USB-enhet genom att kopiera dem med en Explorer-fönster. Post eller handen från flash-enheten till den första personen att dela ikoner med.

Tips

  • Se till att dina delnings mottagare kan öppna EPS ikonfilerna. Inte alla grafikprogram har kapacitet att öppna EPS. Till exempel Microsoft Paint, det fria programmet som ingår i Windows-operativsystem, kan inte öppna EPS, men Adobe Photoshop, en för-avgift komponent i Adobe Creative Suite kan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com