Hur att bunta ihop kläder i en Catalog

January 21

Hur att bunta ihop kläder i en Catalog


IMVU är en stor social gemenskap på Internet. Det är lämpligt för människor i alla åldrar från tonåring till vuxen. Vad som gör denna webbplats unik är att det finns 3D anpassnings avatarer och kläderna kan skapas av användare som får en skapare konto. Skapa varupaket kräver en hel del kunskap och erfarenhet med individuell skapande produkt. Du bör redan vara bekant med hur skaparen Centret arbetar innan du försöker skapa en kläd bunt.

Instruktioner

1 Välj de objekt som du vill lägga till dina kläder bunt. Se till att de är objekt som du redan har lämnats in för peer review och har godkänts för försäljning i IMVU butiken.

2 Leta upp "Dummy Bundle" i butiken och följ länken för att skapa en ny bunt.

3 Fyll i "Skicka produkt" formulär med den information som krävs. Se till att välja lämplig klädsel från rullgardinsmenyn längst upp i formuläret.

4 Skapa en ikon för bunten med din favorit fotoredigeringsprogram och ladda upp det innan du skickar formuläret. Pris bunten verkligen hög och ta bort markeringen från "synliga" rutan så att bunten kommer att döljas och skicka formuläret.

5 Klicka på länken "Gör Bundle" på produktsidan. Lägg alla produkt ID-nummer för de kläder du vill inkludera i bunten i rutorna och klicka på "Skicka".

6 Återgå till produktsidan och klicka på "Redigera inställningar". Sänka priset till den önskade mängden du vill ladda. Markera kryssrutan bredvid "Visible" för att göra din bunt synlig i butiken. Granska produktsidan innan du trycker på skicka. Din bunt kommer att gå igenom Peer Review innan den tillsätts till butiken.

Tips

  • Det finns tre bunt typer: kvinnlig, manlig och allt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com