Hur man ansöker fjäder Effekt med InDesign

January 28

Adobe InDesign är en favorit bland desktop publishing designers för många skäl, bland annat möjligheten att göra mer med ett foto, textram eller föremål än att bara lägga till en ram runt den. En designer kanske vill använda en fjäder effekt med InDesign för att skapa mjuka kanter, som kan låna ut atmosfär till hela sidan eller dokument.

Instruktioner

1 Markera objektet, foto eller textramen som du vill använda fjäder effekt genom att klicka på den eller genom att använda markeringsverktyget.

2 Välj "Object" alternativet från rullgardinsmenyn och välj sedan "Feather" för att få upp dialogrutan fjäder ruta.

3 Kontrollera "Feather" låda, liksom "Preview" för att se fjäder effekt du tillämpas.

4 Ändra bredden på fjäder effekt du vill visa. Eftersom du har valt Preview, kommer du att kunna se ditt arbete och justera den för att passa.

5 Besluta bland de tre alternativ för kanter i listan Corners. Sharp är en stramare effekt, och kan fungera bra med textramar. Round ger rundade kanter runt objektet. Diffus skapar en avtagande effekt.

6 Klicka på "OK." Det är så lätt att applicera fjädereffekt med InDesign.

Tips

  • Du kan också ändra opacitet fjäder effekt om du väljer (se eHow med titeln "Hur man ansöker Text Gradient med InDesign").
  • För att ta bort fjäder effekt, helt enkelt ta bort bocken från alternativet fjäder i dialogrutan.
  • Kom ihåg att när du använder en fjäder till en textram med en färgad bakgrund och ändra opaciteten det kommer att tillämpas på bakgrundsfärgen liksom ramen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com