Typer av Macbooks

May 19

Typer av Macbooks


Macbook är en linje av bärbara datorer från Apple. Från och med 2011 bestod raden av tre huvudsakliga typer av bärbara datorer. Två utvecklats ur äldre modeller kallas iBook och Powerbook, och den tredje infördes av Apple i ett försök att skapa en extremt bärbar enhet.

Macbook

Macbook är datorn för grundläggande användaren. Det är den mest prisvärda av Apple linje, med undantag för Mac Mini. I mitten av 2011, Macbook linjen innehöll en enda dator med en 2,4 GHz Intel Core 2 Duo-chip. Tidigare hade linjen ingår fler alternativ, men de mer avancerade versioner rullade in i Macbook Pro linjen. Den regelbundna Macbook är en 13-tums bärbar dator med en vit fall.

Macbook Pro

Som med sina datorer, har Apple en tydlig avgränsning mellan sina bärbara datorer för vanliga användare och de för yrkesverksamma. Macbook Pro är den professionella linje. I mitten av 2011, innehåller det fem modeller. Dessa inkluderar två 13-tums modeller som används för att vara en del av Macbook linje, två 15-tums modeller och high-end 17-tums version. Alla utom bas-nivå 13-tums version är utrustade med i7 marker, och alla är utrustade med den nya Intel "Thunderbolt" anslutningsport.

Macbook Air

Det finns fyra versioner av Macbook Air: två ultraportabla 11-tums modeller och två 13-tums modeller. Alla fyra är avsedda att vara mycket lätt och bärbar och utformad för resor. Datorerna har flashminne i stället för en traditionell hårddisk. Alla fyra är en liten 0,68-tums tjock. Den 13-tums modellen väger bara 2,9 pounds, medan den mindre modellen väger 2,3 pounds.

Framtiden

Som med alla Apple-produkter, går spekulationer frodas om var Macbook linjen går härifrån. Vid tidpunkten för denna skrift, har de primära Macbook Pro och Macbook linjer inte fått en betydande konstruktion uppdatering för många versioner. Vissa analytiker förutspår detta inom en snar framtid. Samtidigt är Apples revolutionerande iPad produkt anses av vissa vara cannibalizing bärbara försäljning, vilket kan tvinga Apple att få en ny strategi i tabellen för Macbook linje.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com