Hur man reparerar en MacBook Pro MagSafe-nätadapter

May 13

MagSafe-nätadaptern är nätsladden utfärdats av Apple för sin MacBook linje av bärbara datorer. Till skillnad från en vanlig dator nätsladd, som är ansluten till datorn via en port på maskinen fäster MagSafe strömsladden till sidan av Macbook via en magnet, som "bryter bort" om sladden drog. Plasthöljet på MagSafe s adaptern är benägen att dela nära plastadaptern, som sedan orsakar tråden att vrida och striden. Du kan reparera problemet mindre innan kabelbrott helt och undvika att köpa en ny nätsladd.

Instruktioner

1 Koppla MagSafe från både datorn och vägguttaget.

2 Ta tag MagSafe s adaptern i ena handen och använda ett par Avisoleringstänger att skära igenom den trasiga plasthöljet på tråden ungefär hälften en tum under pausen. pressa försiktigt avbitartång klinga i plasthöljet, vrida den att skära plasten runt dess omkrets. Undvik att använda för mycket tryck, vilket kan leda till att du skära rent genom hela tråden.

3 Slip en rakkniv under plasthölje där du skär den med avbitare. Skjut plast upp mot avbrott i plast, ta bort manteln. Du bör nu ha ungefär en halv tum av exponerad tråd.

4 Ta tag i sliten tråd med fingrarna och försiktigt rulla den i en enda riktning för att linda den hårt tillbaka runt sig själv.

5 Linda en bit eltejp runt valstråd för att hålla den på plats, sedan fortsätta att linda tråden så att den är helt täckt med tejp. Använda rikliga mängder av tejp för att säkerställa att tråden är styv för att förhindra framtida skador.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com