Quicktime 7 Kommer inte Hämta att datorn i Vista

February 25

Quicktime 7 Kommer inte Hämta att datorn i Vista


QuickTime är en Apple baserad mediaspelare som spelar både ljud- och videofiler direkt på datorns skrivbord. Om du använder Windows Vista och hitta QuickTime 7 är inte ladda ner eller installera på rätt sätt, måste du utföra några felsökningssteg för att rätta till situationen. Processen tar oftast bara en liten stund.

Instruktioner

1 Kontrollera din Internet-anslutning. Kontrollera att Ethernet-kabeln från Internet modemet är helt insatt i datorn.

2 Öppna antivirusprogram installerat på datorn och välja brandväggs alternativ. Se till att möjligheten att ladda ner program själv väljs (annars programblock all mjukvara laddas ner till datorn).

3 Ta bort alla tidigare versioner av QuickTime du har på datorn. Den tidigare versionen kan förhindra Windows Vista från att ladda ner QuickTime som den tror det redan har den senaste versionen installerad (ta bort programmet genom att skriva in "Kontrollpanelen" och sedan välja "Program" för en fullständig lista över de program installerat på datorn).

4 Installera iTunes på datorn. QuickTime och iTunes arbeta hand i hand och kräver ofta varandra för att fungera. iTunes är tillgänglig gratis på iTunes.com.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com