Lägga till en bild till en PDF i Adobe Acrobat Pro

March 3

Adobe Acrobat Pro låter dig öppna och redigera befintliga PDF-filer. PDF-filer är användbara eftersom det är troligt någon du dela filen med kommer att kunna öppna det, även om han har en dator med ett annat operativsystem eller olika teckensnitt. Du kan lägga till bilder och även bädda in video i en PDF-fil, och det är inte svårt att göra det.

Instruktioner

1 Välj "Öppna ..." under "Öppna en Senaste fil" på vänster sida av Adobe Acrobat Pro välkomstskärmen. Alternativt kan du klicka på namnet på filen om det visas under "Öppna en Senaste fil" eller klicka på "Öppna" i menyn "File".

2 Navigera till platsen för filen på datorns hårddisk och klicka på filnamnet och klicka sedan på "OK" eller "Öppna" -knappen i det nedre högra hörnet av dialogrutan Öppna fil.

3 Klicka på "Verktyg" i övre högra menyraden för att öppna en meny på höger som är uppdelat i kategorier. Klicka på kategorin "Innehåll" för att öppna innehållsmenyn.

4 Flytta till sida i dokumentet där du vill lägga till bilden med hjälp av "upp" och "ner" pilknapparna på vänster sida av menyraden ovanför sidans innehåll, eller genom att skriva in sidnumret i rutan bredvid till "upp" pil.

5 Högerklicka på den del av sidan där du vill att bilden ska placeras. Du kommer att kunna justera placeringen senare, så oroa dig inte om att vara exakt. Klicka på "Placera bild" i menyn som dyker upp.

6 Klicka på pilen på den sida av list längst ned i dialogrutan Öppna bildrutan, bredvid ordet "Show" och välj den typ av bild från listan. Navigera sedan till den mapp som innehåller bildfilen på din dator med hjälp av kontrollerna längst upp i dialogrutan, klicka på bilden filens namn och klicka på "Öppna" -knappen i det nedre högra hörnet i dialogrutan.

7 Håll muspekaren över mitten av bilden tills markören ändras till en fyra-pekade pilen, och sedan klicka och dra runt för att justera positionen på bilden. Eller håller muspekaren över handtagen i hörnen och klicka och dra ett enda handtag för att ändra storlek på bilden. Eller högerklicka på bilden för att få upp en meny med andra bildredigeringsalternativ.

8 Klicka på "Spara" i menyn "File" för att spara dina ändringar när du är klar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com