Hur man gör Morphing Pics

May 27

Hur man gör Morphing Pics


Med förekomsten av digitala kameror, fler bilder tas än någonsin tidigare. Många av dessa bilder är avsedda att vara enkla tillägg till familjealbumet. Men vissa människor gillar att redigera dessa bilder, lägga till specialeffekter till jazz dem upp. Ett sätt att göra detta är att morph bilden för att producera en komiska eller skrämmande effekt. Allt du behöver är tillgång till en bra fotoredigering verktyg.

Instruktioner

1 Öppen Photoshop. Bläddra till den bild som du vill morph och öppna den. Det finns flera sätt att morph en bild i Photoshop, men en av de snabbaste och mest mångsidiga använder "Liquefy" verktyg. Helt enkelt gå till "Filter" och klicka på "Liquefy." I dialogrutan som dyker upp, välj en av de många morphing vägtullar, justera inställningarna och använda den för att skjuta eller dra de funktioner som du vill ändra. Till exempel kan du använda verktygen för att lägga horn och spetsiga öron till personen på bilden. För att göra detta, välj "Pull" verktyg, justera sin storlek till funktionen (säg upp i örat) och dra i något. När du är klar, spara ditt arbete.

2 GIMP är ett gratisprogram grafikprogram som har många liknande funktioner som Photoshop. Men det har inte den "Liquefy" verktyg. Istället, när du öppnar en bild i GIMP, kan du använda "Smudge" och "Clone" verktyg för att uppnå en liknande effekt. GIMP har också ett antal filter under "Förvräng" och "Animation" kategorier som kan användas för att skapa en mängd olika specifika morphing effekter.

3 FotoFlexer är en gratis online-grafik verktyg som kan användas för att skapa ett brett utbud eller morphing effekter. Gå bara till platsen och verktyget kommer att initieras. (Beroende på din anslutningshastighet, kan det ta flera minuter.) Fyll den bild som du vill morph på webbplatsen. Klicka sedan på "Distortion" -fliken. Välj den typ av förvrängning du vill (det finns flera verktyg) och tillämpa den. Klicka på "Klar" för att använda effekten. Spara ditt arbete och ladda ner filen till din dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com