Hur man skär en video i After Effects

March 19

Hur man skär en video i After Effects


After Effects är en rörlig grafik editor som designats av Adobe. Även om programmet inte byggs i första hand som ett videoredigeringsverktyg, är det möjligt att skära och redigera videoklipp direkt i gränssnittet. Som sådan, After Effects inte bör användas för att redigera långa eller komplexa projekt, men det kan användas för att förbättra befintliga projekt.

gränssnittet

After Effects "standardgränssnittet kan vara skrämmande vid första anblicken, eftersom det innehåller en hel del information. I syfte att skära en video behöver du bara koncentrera sig på tre fönster: fönstret Projekt kompositionen fönstret och tidslinjen fönstret. Projektfönstret är där dina videoklipp finns en gång importeras. Kompositions fönstret används för att visa din valda klippet och tidslinjen fönstret är där redigeringen sker.

Skära en video

Att öppna ett videoklipp i sammansättningen fönster, först lokalisera det i projektfönstret och sedan dubbelklicka på den. I kompositionen fönstret, dra reglaget orange till din tilltänkta startpunkten och klicka sedan på "i punkt till aktuell tid" knappen, som ligger strax nedanför videoförhandsgranskningen. Därefter drar den orange reglaget till avsedd slutpunkten och klicka på "anges peka på aktuell tid." Att sätta den förberedda klippet i tidslinjen fönstret, klicka på "Ripple Insert Redigera", som också finns under videoförhandsgranskningen.

Använda verktygsfältet

Verktygsfältet ligger högst upp i fönstret och innehåller alternativ såsom "Selection" verktyg, en "Flytta" verktyg och en "Zoom" verktyg. "Horisontell Type Tool" kan du infoga en textöverlagring ovanpå dina videoklipp. Du kan justera värdena för din text grafik i "Character" fönstret. Justerbara alternativ inkluderar teckensnitt, storlek och format. Text grafik visas också i tidslinjen en gång insatt.

Lägga till effekter

När dina videoklipp är i tidslinjen fönstret, kan du lägga till effekter för att förbättra deras utseende. Markera ett klipp i tidslinjen genom att klicka på den och sedan öppna menyn "Effekter". Markera en undermeny effekt och klicka sedan på en effekt som du väljer - ". Cartoon" till exempel, Effekten kommer att tillämpas på det valda klippet med sina standardvärden. Ett nytt fönster kommer också att visas, vilket gör att du kan justera värdena för effekten. Varje effekt har unika värden som kan justeras.

föräldraskap

Föräldraskap kan du ändra flera lager på en gång. För att aktivera föräldraskap, hitta din önskade moder klipp i tidslinjen och klicka på listrutan under "Parent" -fliken. Markera klippet du vill associera med föräldern från listan över tillgängliga alternativ. Med klippen länkade kommer du nu att kunna justera värden som skala och position för båda klippen samtidigt. Att ta bort länken klippen tillbaka moder alternativet tillbaka på "None".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com