Hur man gör en Mod för "Enemy Territory"

April 22

Enemy Territory är ett gratisprogram multi-player spel uppskattas av användare världen över. Ursprungligen tänkt att släppas till försäljning, det fanns problem i utveckling som orsakade det att vara helt enkelt ges bort. Med en andra världskriget tema, erbjuder spelet spänning men det finns alltid utrymme för förbättringar så många spelare väljer att skapa mods (modifieringar) till spelet, lägga till funktioner eller strukturer. Förfarandet för att göra detta i Enemy Territory är ganska enkel.

Instruktioner

1 Gå till mappen Enemy Territory program på C-enheten.

2 Högerklicka på en "ini" filen du vill ändra och öppna den i Anteckningar. Till exempel, om du ser en förkortning för ett vapen med parenteser bakom det ger mängden ammunition, såsom "(20)" kan du öka antalet för att ge vapnet långt mer eldkraft.

3 Högerklicka på någon bildfil du vill redigera och öppna den i Microsoft Paint. Använd målarverktyg för att ändra filen. Eller så kan du gå till "Redigera" i menyn Färg och välj "Klistra in från" för att klistra in en helt ny bild över den gamla. Välj "File" och klicka på "Spara" för att ersätta originalfilen med den nya.

4 Leta efter några ljudfiler som du vill ersätta. I det här fallet behöver du bara byta ut var och en med en identiskt namngivna filen som du väljer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com