Hur man installerar Microsoft Word Processing

April 19

Hur man installerar Microsoft Word Processing


För att installera Microsoft Word processor på din dator, måste du antingen en testversion eller en full licens av Microsoft Office Word. Köp den ensam eller köpa en av de Microsoft Office-sviter, som kommer med andra användbara Office-program. Du kan antingen köpa programvaran i en butik och installera det från en CD eller ladda ner den från kontorets webbplats.

Instruktioner

1 Bestäm om du vill den fullständiga versionen av Microsoft Word eller ett gratis 60-dagars testversion.

2 Köp den fullständiga versionen online på Microsoft Office Online (se Resurser). Under "Produkter", klicka "Ord." Under "Product Information" klickar "köp nu."

3 Klicka på "Köp och ladda ned" för att köpa endast Microsoft Word 2007. Annars klickar en av de visade Office-paket. Sviterna har sådana program som Excel och PowerPoint. Vissa sviter är billigare än enbart ord. Klicka på "Köp nu" för att köpa en svit på nätet.

4 Gå igenom kundvagn skärmen för att göra inköp. När betalningen är klar, kommer produkten att börja nedladdningen.

5 Följ instruktionerna på skärmen för att installera programvaran.

6 Klicka på "Gratis 60-dagars testversion" under "Produktinformation" att testa Microsoft Word innan du köper den. Klicka på "Download Free Trial." Detta kommer att lansera nedladdningen av Office Professional 2007. Du kan prova Word gratis i 60 dagar innan hela inköps. Många nya datorer levereras med en gratis test förinstallerat.

Tips

  • Om du har en kopia av Microsoft Word som du köpt från en återförsäljare sätter in installations-CD i CD-enheten. En installationsguide kommer att lansera och börja installera programmet. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen. Microsoft Word kommer att visas under listan över program på din hårddisk när installationen är klar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com