Hur konvertera foton till en Målarbok med Online Software

April 5

Föreställ glädje för dina barn när du gör en särskild målarbok i familje fotografier. Barn som gillar att färga kommer att finna det fascinerande och roligt att färgbilder gjorda av familjefotografier. De kan välja att följa de ursprungliga färgerna i bilden eller återskapa bilder med helt olika färger. Konvertera bilder till en målarbok för barn färg njutning.

Instruktioner

1 Besök CaricatureSoft.com att hämta foton. Detta är en gratis programvara som gör att du kan läsa in bilder från datorn och ändra dem i inklädda bilder. På CaricatureSoft.com hemsida, klicka på "Download" knappen och vänta medan bilder nedladdningar programmet till datorn.

2 Gå igenom bilder installationsprocessen. När processen är klar, du fyller hitta bilder ikon på skrivbordet. Dubbelklicka på ikonen för att öppna programmet.

3 Klicka på "Load Foto" för att bläddra igenom bilderna sparas på hårddisken. Försök att hitta ett foto som inte innehåller alltför många små detaljer. Enkla bilder av större skalas objekt kommer att konvertera bättre till fodrade bilder. När du hittar ett fotografi som du vill använda genom att markera det och klicka på "Öppna".

4 Klicka på "Rita Skiss" och programmet kommer omedelbart konvertera bilden till en fodrad ritning. Justera bildstorleken, linjebredden och rader storlek om du önskar.

5 Välj "Spara till fil" för att spara linjeritning på datorn. Ge det ett annat namn från originalet för att bevara det ursprungliga fotografiet.

6 Skriv ut linjeritning med skrivaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com