Hur man ställer in en leda fånga sida

July 30

Hur man ställer in en leda fånga sida


En av de mest användbara aspekterna av en webbplats är förmågan att samla information om dina besökare så att du kan följa upp med dem senare. Ett sätt att göra detta är att ha en ledande fånga sida, ber om besökarens namn och e-postadress. Detta kan antingen ställas in som målsidan för platsen, eller det kan vara en intern sida med länkar till den från alla andra sidor.

Instruktioner

1 Att sätta upp en leda fånga sida behöver inte vara svårt och kan åstadkommas inom ett par timmar. Det finns ett antal sätt på vilka besökaren kan övertalas att ge sin information, det vanligaste är att erbjuda en särskild rapport eller tillgång till en video. Alternativ skulle vara att erbjuda en rabattkupong, tillgång till ett webbseminarium eller inträde till en tävling. I vissa fall, om webbplatsen har tillräcklig trovärdighet, kan bara erbjuda tillgång till ett nyhetsbrev vara tillräckligt incitament.

2 Designa din leda fånga sida som en kort annons. Använd en stark rubrik, två eller tre rader om ditt erbjudande och tre eller fyra punkter. En sista meningen omräkning fördelarna med ditt erbjudande tillsammans med en opt-in-form kommer att slutföra layouten. Du kanske vill lägga till en kort ljudmeddelande eller en video, men en enkel form är tillräckligt oftast om erbjudandet är attraktivt. Det är viktigt att komma ihåg att kopian du skriver på leda fånga sida är att främja erbjudandet - inte din huvudsakliga produkt eller tjänst.

3 Skriv leda fånga sida i HTML (Hypertext Markup Language) i antingen en textredigerare, till exempel Anteckningar, eller i ett program som Dreamweaver eller NVU (ett gratis program). Om du behöver idéer om hur man lägga ut på sidan, hitta en som du tycker om på Internet och välj sedan "Visa", "Sidkälla" från menyn i din webbläsare och du kommer att se koden som sidan använder. Du kan kopiera och klistra in den här för att använda som en mall för din egen design - bara inte använda upphovsrättsskyddat material.

4 Registrera dig för ett autosvarare tjänst för att leverera erbjudandet du har annonserat och det kommer att skicka det direkt, följt av en rad e-postmeddelanden till en lista över e-postadresser som du samlar in. Som en del av sin tjänst, kommer det att ha en formulärdesignfunktionen som kommer att hjälpa dig att skapa koden för en opt-in-form för att inkludera på din leda fånga sida. Med hjälp av en erkänd autosvarare leverantör kommer att bidra till din e-post levereras, snarare än att bli svartlistad som spam av Internetleverantörer.

5 Ta den sida som du har skapat, med koden för opt-in-form ingår, och gå till Kontrollpanelen på din webbplats webbhotell. Använd uppladdningsfunktionen för att lägga ledningen sida på din webbplats. Din leda fånga sida är inställd och redo att gå.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com