Google Titel taggar och sökord densitet

February 18

Hur du ställer in din hemsida kan betyda skillnaden mellan stora mängder fri trafik från sökmotorer och en webbplats som avfall bort i dunkel. Både title-taggar och sökord densitet har en inverkan på hur din webbplats rankas med Google. Genom att lära det korrekta sättet att konfigurera dessa komponenter, kan du förbättra din sökmotor ranking.

Titel Taggar

När du skapar en webbsida, en av de första bitar av information som du kommer att ge är rubriktaggen. Titeln taggen är i huvudsak titeln på viss webbsida som du skapar. När sökmotorn användare skriver i en nyckelfras, Google söker efter titlar som nära matchar sökfrågan. Om andra faktorer som Google använder för att rangordna webbsidor är i ordning, kommer rubriktaggen användas för att matcha innehållet till den information som den enskilde söker.

Sökord densitet

En annan variabel som Google använder för att rangordna webbsidor är nyckelordet densitet. Sökord densitet är antalet gånger som ett visst sökord används på en webbsida i förhållande till det antal andra ord på sidan. För att bestämma sökord densitet, tar du det totala antalet gånger du använt ett sökord och dela det med antalet ord på sidan. Detta kan göras manuellt eller med ett sökord densitet verktyg.

Förbättrad sökmotor betyg

När det gäller att rangordna högre i Google, båda dessa faktorer spelar en roll. När mejsla rubriktaggen för din sida, gör det så relevant för innehållet på sidan som möjligt. Inkludera sökord som du baserar din sida. Vid bestämning av vad sökord densitet procent att använda, är högst 2 procent lämpligt för rankning i Google. Något utöver det anses spam och ses som ett försök att manipulera sökmotorn.

överväganden

Även rubriktaggen och sökord densitet på din sida är viktiga för rankning i Google, de är inte de enda faktorerna som anses. Google tittar på hundratals faktorer för att avgöra hur rangordna dina sidor. Till exempel är antalet inkommande länkar som pekar till din webbplats spela en stor roll. Den tid som spenderas på sidorna av besökare är en annan faktor som beaktas. I slutändan kommer kvaliteten på innehållet på din sida bidra till att avgöra hur många besökare ser det.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com