Hur man registrerar ett .er domännamn

February 16

Hur man registrerar ett .er domännamn


Domännamn är ett sätt att företag och privatpersoner som identifierar sig själva på nätet. Varje URL ovan är unik och ett domännamn utgör huvuddelen av en internetadress, bookended mellan en www. prefix och en .com, .org eller alternativt suffix. Suffixet är .er en landskoden toppdomän, som registrerats för Eritrea i Afrikas horn. Land-kod toppdomäner är oftast bara tillgängliga för personer bosatta i landet betecknas med domänens suffix. Om du vill köpa en .er domän som du kommer att behöva kontakta EriTel direkt.

Instruktioner

1 Kontakta EriTel, telekommunikationsföretag som ansvarar för hosting .er domännamn. Ring EriTel direkt genom att ringa +291 1 200339 eller e-posta representant oss ansvariga för .er domänen, Craig Harmer, på [email protected]

2 Be EriTel för en lista över oregistrerade .er domäner. Bestäm vilken .er domän du vill köpa och fråga till vilket pris EriTel kommer att sälja önskat domännamn.

3 Köp en .er domännamn, antingen direkt från EriTel, eller från registratorer godkända att sälja .er domäner. EriTel kommer att ha en lista över godkända ombud. Du kanske måste bevisa för EriTel eller registratorn att du är medborgare i Eritrea.

Tips

  • Genom att registrera en landskoden toppdomän har du betydligt mindre flexibilitet än vanligt. Eftersom endast ett fåtal registrarer har tillstånd att sälja domäner, priserna är oundvikligen mindre konkurrenskraftiga.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com