Hur man reparerar Sysfader

June 2

Den Sysfader.exe programmet körs i bakgrunden på vissa datorer med Windows operativsystem installerat. Programmet är ansvarig för grafiska förbättringar i att visa animation på datorskärmen. Ibland a: kan "SysFader iexplorer.exe programfel" eller liknande typ av felmeddelande. Blandningen av Internet Explorer 7 eller 8, Windows XP och aktiverade sidövergångar och meny fade effektinställningar orsakar Sysfader problem. Vissa glapp i systemet kan orsaka denna oförenlighet. Genom att titta närmare på dessa områden först, kan du kondensera den tid du spenderar på felsökning och permanent reparera alla Sysfader fel.

Instruktioner

1 Starta Internet Explorer och klicka sedan på "Verktyg".

2 Klicka på fliken "Avancerat", ta bort kontrollen bredvid "Aktivera Page övergångar" under "Bläddra" och klicka sedan på "OK". Om du fortfarande se meddelanden Sysfader.exe fel, fortsätter.

3 Klicka på "Kontrollpanelen" och klicka sedan på "Utseende och teman."

4 Klicka på "Visa" och klicka sedan på "Utseende" -fliken.

5 Klicka på "Effekter" och ta bort kryssrutan bredvid "Fade Effect."

6 Klicka på "OK" för att stänga dialogrutan Effekter och klicka sedan på "OK" för att stänga dialogrutan Egenskaper för Bildskärm. Om du fortfarande ser Sysfader.exe felmeddelanden, uppgradera till den senaste Internet Explorer. Microsoft Internet Explorer supportwebbplats länk finns i Resources.

Tips

  • Håll ditt antivirusprogram uppdaterade, annars kan du förvirra Sysfader.exe med verkliga virus som har liknande namn och felaktigt tror att dessa är OK. Om det händer, kan du behöva installera om operativsystemet för att stabilisera den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com