Hur man kan bli av Photoshop skivor

April 12

Hur man kan bli av Photoshop skivor


Oavsett om du skapa filer i Photoshop för online-användning, innehåller varje Adobe Photoshop CS5-dokument en skiva som täcker dess fil omfattning. Om du aktiverar Photoshop "Slice Välj" verktyg, kommer du aldrig se denna automatiska skiva. Om du har skapat skivor av din egen i en fil och inte längre vill ha dem ingår i det, är det lätt att bli av med dem och återställa filen till sitt ursprungliga skick. Om du ser en skiva som täcker hela dokumentet efter att du har valt "Slice Välj" verktyg, bli av med den skiva är lättare fortfarande.

Instruktioner

Hur man kan bli av skivor du skapat i ett dokument

1 Växla till "Slice Välj" verktyg i Adobe Photoshop CS5 verktygslåda. Klicka på varje skiva du vill ta bort.

2 Tryck på "Delete" eller "Backspace" knappen. Dina skivor försvinner. Photoshop skapar auto skivor för att fylla i området användar skivor ockuperade.

3 Radera alla användarsegment för att skapa en automatisk skiva som täcker hela dokumentet. Du kan dölja detta segment om du inte behöver för att visa den.

Hur att dölja den i full storlek Auto Slice som är synligt i filen

4 Välj "Slice Välj" verktyg från Adobe Photoshop CS5 verktygslåda. Klicka på "Hide Auto skivor" i "Options Bar" på skärmen. Den enda auto skiva försvinner.

5 Avmarkera "skivor" från "Visa" fly-out i menyn "Visa" för att göra standardauto skiva försvinner utan att byta till "Slice Välj" verktyg. "Visa" fly-out ger dig kontroll över huruvida Photoshop visar eller döljer andra "Extras" liksom.

6 Upprepa någon av dessa steg om du aktivera automatisk skiva display misstag och vill dölja den här filen funktionen igen. Kom ihåg att den inre standardauto skiva påverkar inte filen eller dess beteende.

Tips

  • Kom ihåg att skapa skivor faktiskt inte skära dokumentet. Exporterar en skivad filen och HTML som krävs för att visa det kräver ytterligare steg.
  • Om du skapar skivor för att lägga till JavaScript rullningar till en webbdesign, se till att du behöver använda bildpunkter för att skapa den effekt du vill. Du kanske kan utföra din design med CSS istället och sänka filen ovanför på din webbsida.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com