Den förenlighet PowerPoint 2007 Med Mediashout 4

July 5

Den förenlighet PowerPoint 2007 Med Mediashout 4


Mediashout presentationsprogram är utformad för användning i kyrkor och professionella departement konferenser. Programmet använder "skript" som består av "ledtrådar" för att spela media och bildspel på datorn, till exempel hur version 4 lanserar PowerPoint 2007-filer när en kopia av Microsoft Office 2007 är också installerat. Överför ursprungliga presentationsfiler till datorn kommer du att spela dem på att se bildspelet genom en TV eller videoprojektor.

fil Kompatibilitet

Mediashout v.4 kommer att köra en PPTX fil och bibehålla sin unika övergångar om PowerPoint 2007 på datorn. Konvertera PPTX filer från Powerpoint 2007 till PPT-filer om presentationen datorn inte har Microsoft Office 2007 installerat genom att välja "Spara som" i Arkiv-menyn och välja en äldre version av PowerPoint.

importera

När du använder "Import" funktionen för att lägga till ett bildspel till Mediashout v.4 kommer alla PowerPoint effekter och övergångar sparas i kö som skapas. De flesta medier bör överföra över, såsom inbäddad video, ljud och grafik.

Dra och släpp

Utnyttja Windows Explorer för att dra och släppa PowerPoint-filer i Mediashout. Spara den här funktionen för situationer som kräver en snabb installation eftersom övergångar och specialeffekter kan inte alltid överföra så konsekvent som när du använder den officiella "Import" funktionen.

redigering bildspel

En begränsad tredje part redigering funktion är tillgänglig att redigera bildspel filer i Mediashout, men du kommer att finna det mer effektivt att redigera en fil i PowerPoint 2007 för att maximera alla redigeringsfunktioner. Spara den nya filen till din dator, ta bort den vita från Mediashout och importera filen igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com