Hur man gör Datorbaserad Flash Cards

September 26

Studerar för ett test genom att använda datorbaserade bildkort griper elevernas uppmärksamhet. Bryta sig loss från den gamla stilen papper flashcards och göra dem med hjälp av en dator. Många presentation program lämpar sig för att inte bara göra presentationer, men även bildkort. Att göra dem på en dator är ett interaktivt sätt att engagera studenter i granska fakta eller studerar för en kommande testet. Följ några enkla steg för att utveckla några interaktivt lärande.

Instruktioner

1 Bestäm hur du vill använda bildkort. Du kan använda flashcards att granska läsning, matematik, samhällskunskap och vetenskap.

2 Välj ett presentationsprogram för att använda för att skapa flashcards. I avsnittet Resurs visar flera alternativ.

3 Skapa ett bildspel med hjälp av presentationsprogram valt. Skapa en fråga att sätta på den första bilden. Om matematik är föremål för de bildkort, skulle den första sliden har en matte faktum, till exempel, 2 + 2.

4 Skapa en andra bild. På den här bilden, sätta svaret på det faktum skrivet på föregående bild. I exemplet ovan, skulle den här bilden har nummer 4 på den. Fortsätt dessa steg för resten av bildkort.

5 Ställ in bildväxling under 3 sekunder, vilket är en bra mängd tanke tid för eleven. Denna övergång ställer den tid den studerande måste svara på frågan innan svaret visas. Barnet kommer att visas den första bilden med frågan, har tre sekunder att tänka på svaret, och sedan nästa bild som innehåller svaret visas.

6 Fortsätt att göra bildkort tills du har antalet kort kommer studenterna att använda för att hjälpa dem studie.

Tips

  • Flash-kort till nytta för människor i alla åldrar, från förskolebarn till vuxna.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com