Så här ändrar inställningar i webbläsaren på IE7

February 4

Internet Explorer 7, eller IE7, är en webbläsare som utvecklats av Microsoft för Windows-användare. Släpptes 2006, var IE7 ingår i operativsystemet Windows Vista. Webbläsaren funktioner flikar surfning kapacitet för att öppna flera webbsidor på en gång, samt en inbyggd anpassnings sökrutan. Du kan ändra webbläsarens inställningar IE7 för att passa dina egna behov, och om något går fel, det är en inställning för att återställa standard IE7 inställningar.

Instruktioner

1 Ändra standardwebbläsare inställningar. Öppna Internet Explorer 7 och klicka på menyn "Verktyg", välj sedan "Internet-alternativ." Klicka för att välja "Program" -fliken, klicka sedan på knappen "Ange som standard". Också titta att sätta en bock intill rutan "Säg till om Internet Explorer är inte standardwebbläsare" bli varnad om en annan webbläsare ställer sig som standardwebbläsare. Klicka på "OK" för att bekräfta ändringarna.

2 Ändra inställningen hemsida. Öppna IE7 och ladda en webbsida, eller ladda flera webbsidor med hjälp av flikar. Leta reda på "Home" knappen längst upp i webbläsaren - det är en liten ikon av ett hus. Klicka på pilen bredvid ikonen hus, välj sedan "Lägg till eller ändra startsida" från menyn. Klicka på "Använd den här webbsidan som din enda startsida" för att välja den aktuella webbsidan som startsida. Eller klicka på "Lägg till den här webbsidan till din startsida flikar" för att använda flera, flikar hemsidor. Att ersätta de nuvarande hemsida flikarna, klicka på "Använd den aktuella flikuppsättningen som din startsida." Klicka på "Ja" för att bekräfta och spara ändringarna.

3 Hantera sökrutan. Öppna IE7 och lokalisera sökrutan i det övre högra hörnet av webbläsaren. Klicka på nedåtpilen till höger om sökrutan och välj "Hitta fler leverantörer" alternativet. Klicka för att välja en eller flera sökmotorer för att lägga till sökrutan. Klicka för att sätta en bock i rutan "Gör detta till min standardsökmotor" för att använda den senast tillagda sökmotor som standardsökmotor. Klicka sedan på "Lägg Provider" för att bekräfta tillägget av sökmotorn. För att ta bort en sökmotor från sökrutan klickar du på nedåtpilen bredvid sökrutan och välj "Ändra standardsökleverantör" inträde. Klicka för att välja en sökmotor från listan och klicka sedan på "Ta bort" för att ta bort det. När du är klar, klicka på "OK" för att bekräfta.

4 Återställa IE7 standardinställningar. Öppna IE7 och klicka på knappen "Verktyg". Välj "Internet-alternativ" i menyn och klicka sedan på fliken "Avancerat". Klicka på "Återställ inställningar för Internet Explorer" för att återställa alla webbläsarinställningar till de inställningar som används när webbläsaren först installerades. Detta tar inte bort någon av dina favoritwebbplatser, matar webbplats eller några grupprincipinställningar som har ändrats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com