Hur man använder en Mac Som en DVR

April 5

Hur man använder en Mac Som en DVR


Att vända ett datorsystem, inklusive en Mac till en digital videobandspelare (DVR), måste du installera en tv-mottagare i datorn. När tunern är installerad, kan systemet ta emot en TV-signal från någon tjänsteleverantör (kabel, satellit eller antenn) och sedan spela innehållet på din fritid.

Instruktioner

1 Anslut Mac-stödda TV-kort till en av USB-portarna på Mac-system. Hårdvaran förpackningar kommer att notera om tunern är kompatibel med Mac-system.

2 Sätt i installationsskivan i skivenheten för Mac. Acceptera licensavtalet för slutanvändaren när programinstallationsguiden laster, välj sedan "Macintosh HD" som installationsplatsen. Välj "Install".

3 Anslut koaxialkabeln till "Out" port på kabeln / satellitmottagare, sedan in den andra änden av kabeln till "In" på TV-kortet. Om du använder en antenn, anslut dess koaxialkabel till TV-kortet är "In".

4 Slå på mottagaren, sedan läsa in den installerade programmering. Byta station med mottagarens fjärrkontroll, klicka sedan på "Record" -knappen för att spela in programmet. Välj "Stop" när som helst för att stoppa programmet. Detta laddar en spar fönster. Titel videofilen, välj en plats att spara filen och klicka på "OK".

5 Navigera till filen du sparade på datorn och dubbelklicka på den för att ladda visningsprogram. Klicka på "Play" för att spela upp filen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com